Welkom Mama Ceremonie

Je hebt geboorte gegeven! Misschien voor het eerst, of misschien heb je een volgend kindje ontvangen. Je hebt hoe dan ook een enorme reis afgelegd en nu mag je dat vieren met een ritueel. Tijdens de behandeling word je gekoesterd en bewonderd, gevoed en verzorgd, verwarmd en gezegend! Voor moeders die zichzelf een warm welkom in het moederschap wensen!

 

Een warm welkom in het moederschap

De Welkom Mama Ceremonie is een bijzondere 3 uur durende behandeling bij je thuis om de jouw moederschap eren. De sessie ondersteund je bij een rustige overgang naar het moederschap, ook als je een volgend kindje in jullie midden hebt ontvangen.
Een grootse gebeurtenis waar je onlangs doorheen bent gegaan. 

 

WELKOM MAMA CEREMONIE
Een zachte landing in het moederschap

€300/180 MINUTEN

– ruimte om je beval ervaring te delen

voetbad of vaginaal stoombad

– helende aromatische lichaamsmassage

– inwikkeling & wens voor het moederschap

– chia droom pudding of soep om je smaakpapillen te verwennen

– gouden kurkuma drank  

Het is jouw ervaring die belangrijk is!

Je hebt geboorte gegeven! Misschien voor het eerst, of misschien heb je een volgend kindje ontvangen. Je hebt hoe dan ook een enorme reis afgelegd en nu mag je dat vieren met een ritueel.

Tijdens een verwarmend voetenbad krijgt de kans om te vertellen wat jij hebt ervaren tijdens je zwangerschap en bevalling. Je mag delen over je eerste ontmoeting met jouw kindje(s) en over hoe je je voelde tijdens je kraamweken. Ik ben geïnterresseerd en luisternaar jouw verhaal met volle aandacht. Wellicht is dit de eerste keer dat je hierover vrijuit kunt praten waarin je de tijd krijgt je verhaal te doen zonder onderbroken te worden. Ik geef jou die ruimte, laat je vertellen, en luister.
Dit wordt ook wel “Holding Space” genoemd. Want jouw ervaring mag gehoord worden!

Een warm welkom in het moederschap

Je kunt de Welkom Mama Ceremonie ontvangen vanaf 4 weken na je bevalling. Langzaam ben je uit je coconnetje aan het kruipen en begint de kraamperiode zich af te sluiten. De welkom Mama Ceremonie bied een mooie transitie tussen de afsluiting van de kraamtijd en de start van het moederschap. 

Ook wanneer je kindje meerderjarig is, kan een welkom mama ceremonie gedragenheid en de verering bieden aan jouw prachtige moederlichaam.

 

Bij verliesgeboorte

..

…”..”… 

~..

…”..”…

~..

…”..”…

~..


Wil jij graag een Welkom Mama Ceremonie of een andere behandeling ontvangen?
Bel of mail en stel vrijblijvend je vragen. 

0610420294

info@doulaceder.nl

Annechien Rouwen | Geboorte Doula * Postpartum behandelaar * Klassiek Homeopaat |  0610420294  |  info@doulaceder.nl

Bank IBAN NL47 INGB 0687 9877 76  |   KVK69439052  |  Zorgregistratie AGB 90104779 en 90064071  |  Koepel RBCZ licentie 180165R