Ik zal mij even voorstellen 

Ben je nieuwsgierig naar wie ik ben en wat mij drijft. hieronder ligt ik een tipje van de sluier. Wil je meer weten? ik Kom graag bij jullie langs  om te ervaren of er een wederzijdse klik is en ik jullie aan kan vullen waar jullie dat wensen.

Wie ben ik 

Ik ben Annechien, Klassiek homeopaat, doula en postpartum behandelaar. Ik ben moeder van twee heerlijke kinderen en ben getrouwd met die leuke barman uit het stamcafé. Ik woon met mijn gezin en beestenboel in Tilburg. Mijn vrienden omschrijven me als zorgzaam, invoelend en creatief. Ik vind het heerlijk om met mijn handen in de aarde te wroeten. Vooral wanneer ik met mijn blote voeten in de tuin het avond eten bij elkaar aan het sprokkelen ben ben ik in mijn element. Kortom ben ik dol op alles dat groeit; mijn kinderen, de natuur, moeders en baby’s ;).

 

Mijn pad naar de homeopathie en geboortebegeleiding

Geboren en getogen tussen de bloemen en planten in de winkel van mijn ouders, heeft mijn liefde voor de natuur al vroeg vorm gekregen. Na een zoektocht van creatieve studies en mooie reizen is mijn interesse gewekt voor de geneeskracht die onder onze voeten groeit. Ik ben me verder gaan verdiepen in natuurgeneeskunde en werd zo gezegd meteen ‘verliefd’ op de Homeopathie!. Ik wist meteen: via deze weg wil ik mensen helpen herinneren aan hun optimale gezondheid. Inmiddels ben ik in 2017 afgestudeerd als klassiek homeopaat. En sindsdien bied ik mensen een steuntje in de rug tot zelfgenezing.
Sinds de zwangerschappen en geboortes van mijn eigen kinderen is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Van de zoektocht naar mijn eigenheid in een natuurlijke bevalling. Tot het mogen ervaren van de oerkracht en kennis die wij vrouwen in ons dragen en ook de effectiviteit van homeopathie tijdens de geboorte heeft een nieuwe passie aangewakkerd. Zelf heb ik aan den lijven mogen ondervinden hoe krachtig een vrouw en haar lichaam kunnen zijn wanneer zij omringt is door liefde en vertrouwen. De opleiding tot Doula heeft mij de mogelijkheid geboden om homeopathie en geboorte te bundelen, en zo vrouwen in hun kracht te sterken om ook hun eigen geboorte reis liefdevol en vol vertrouwen te laten verlopen.
Toen onze eigen kinderen groter begonnen te worden en die prachtige kleine wezentjes in een mum van tijd tot krachtige, eigenzinnige kinderen waren gegroeid. Kwam het besef dat ik mijzelf een enorm tekort heb gedaan in die eerste periode na de geboortes. Ik ben zoals zoveel vrouwen ‘gewoon’ door gegaan op het ritme van mijn newborn zonder daarin aan mijn eigen energie en herstel te denken. Omdat ik iedere vrouw in deze periode de warmte van liefdevolle handen, een luisterend oor en een warm hart gun. Heb ik mij bijgeschoold om speciaal aan de kraamvrouw massages, behandelingen en rituelen te verzorgen. Gebaseerd op oeroude wijsheid, intuïtie en nieuwe kennis uit deze eeuw.
En daarmee voelt de cirkel compleet. Ik begeleid vrouwen en hun gezin en door ze te dragen voor, tijdens en na de geboorte met liefdevolle handen en een warm hart je op deze magische levensreis.

Toekomst

Naast het werken met homeopathie en geboorte, droom ik samen met mijn man van een knus huisje op een mooi stuk land: een duurzaam en zelfvoorzienende plek om samen van te genieten en aan onze kinderen door te kunnen geven. Een droom die wij op dit moment aan het verwezenlijken zijn. En daarbij hoort natuurlijk ook een fijne plek waar ik jouw in de nabije toekomst mag ontvangen..

…”……..”…

~

…”…….”…

~

…”………”…

~


Wil jij gedragen worden? Ik leer jullie graag kennen om te ervaren welke aanvulling ik jullie kan bieden op jullie prachtige geboortereis. 

0610420294

info@doulaceder.nl

Annechien Rouwen | Geboorte Doula * Postpartum behandelaar * Klassiek Homeopaat |  0610420294  |  info@doulaceder.nl

Bank IBAN NL47 INGB 0687 9877 76  |   KVK69439052  |  Zorgregistratie AGB 90104779 en 90064071  |  Koepel RBCZ licentie 180165R