Heilzame Kraamtijd Massages

Je bent moeder geworden van een nieuw kindje en mag de tijd nemen hieraan te wennen.

Je kraamperiode is bedoeld om uit te rusten, te herstellen, je borstvoeding op gang te laten komen en heel veel met je pasgeborene te knuffelen en zo elkaar te leren kennen.

Massage’s

Soms blijf je in een adrenaline-rush na de bevalling en is het lastig om echt te zakken, goed te ontspannen of te slapen. Je rug kan het zwaar hebben door het vele voeden omdat je nog zoekt naar de juiste houding. Of misschien is het niet zo eenvoudig om je borstvoeding op gang te laten komen, je hebt last van stuwing of een (beginnende) borstontsteking. Of je perineum kan wel wat liefdevolle warmte en herstel gebruiken na je intense bevalling.

Dan is het heerlijk om je te laten verzorgen met zachte aanraking en warmte van één of meer helende behandelingen. Ik kom zowel bij je thuis als in het ziekenhuis langs. We maken gebruik van jouw bed of een massagetafel.

VOET- EN RUG MASSAGE
Om optimaal te ontspannen.

€165/120 MINUTEN

 herstellende moxa behandeling

 rugmassage

– voetmassage

– verwarmende thee

 

BUIK-EN PERINEUM HEALING
Om je buik en perineum te helen

€165/120 MINUTEN

– vaginaal stoombad

– helende buikmassage

– castorolie buikpakking

– zachte hoofdmassage

– verwarmende thee

Borst- en schoudermassage
Om borstvoeding te ondersteunen

€165/120 MINUTEN

– helende buikpakking

– borstweefselmassage

– schouder- en hoofdmassage

– homeopathie wanneer nodig en gewenst

Mix & Match

Mix & Match bovenstaande behandelingen en krijg 3 sessies voor €460.

Stel jouw eigen behandel combinatie van 3 behandelingen samen;
Voet- en rug massage, Buik- en perineum healing en borst- en schouder massage.

KRAAMMASSAGE NA JE BEVALLING
Helende lichaamsmassage brengt je in balans

éénmalig €195/135 MINUTEN
per 3 sessies €490 

 voorgesprek

 lichaamsmassage

– verwarmende thee

 

DELUXE KRAAMMASSAGE NA JE BEVALLING
 Verwarmende aandacht voor jouw herstellende lichaam

éénmalig €260/150 MINUTEN
per 3 sessies €600 

 voorgesprek

– lichaamsmassage

– herstellende moxa behandeling

 helende castorolie buikpakking

– verwarmende thee

Vaginaal stomen

Een verzachtend en rustgevend vaginaal stoombad is een ultiem relax-moment in de hectiek van de kraamtijd. Er wordt voor je gezorgd in een warme setting met rustgevende muziek terwijl je baarmoeder en perineum helend worden gestoomd. Zachtjes wordt je buikholte van binnenuit uitgenodigd om verder op te schonen en los te laten. Speciale kruiden doen hun werking het zelfgenezend vermogen een handje te helpen.

*Vanaf een week na je bevalling en wanneer eventuele hechtingen zijn verwijderd of opgelost mag je plaatsnemen op jouw troon!

*Ik neem een prachtige troon voor je mee waar je als een koningin op mag vertoeven! Je ontvangt een zakje kruiden en instructies om thuis te kunnen blijven stomen in de weken na de behandeling. Eventueel kun je een stoomstoel huren.

Vaginaal stoombad in combinatie met massage of buikwinden los bij te boeken voor €50 /SESSIE 

Kraamtijd massage van het volledige lichaam

 Je lichaam en geest hebben door de zwangerschap en bevalling een heleboel meegemaakt. Je hebt tijd nodig om dit te verwerken en te wennen aan je kindje. Deze periode is daarom uitstekend geschikt om je te laten masseren. Pijnlijke spieren kunnen zich ontspannen, je hoofd en lichaam komen tot rust en je voelt dat je weer energie krijgt. De kraamtijd massage is gericht op jouw herstel. Je buikgebied krijgt uitgebreid aandacht. De behandeling draagt ook bij aan het optimaal geven van borstvoeding.
Tijdens een Deluxe kraamtijd massage zal je ook de weldadige warmte van helende moxa en een castorolie pakking voor je buik ervaren. Het gebruik van moxa en castorolie helpt in het hervinden van je balans en kracht. Hierdoor zal de baarmoeder sneller slinken, de bloedcirculatie verhogen en de warmte helpt je te ontspannen.

 

Massage na verlies

Alle behandelingen zijn ook geschikt als je je kindje bent verloren tijdens of na je zwangerschap. We bespreken dan vooraf waar jij behoefte aan hebt en vullen de sessie naar jouw wensen in.

“…….”

~

“……”

~

“……”

~


Benader mij bijvoorkeur vóór je uitgerekende datum wanneer je één of meer behandelingen na je bevalling wilt reserveren. Stel ook gerust je vragen over de behandelingen. 

0610420294

info@doulaceder.nl

Annechien Rouwen |  Geboorte Doula * Postpartum behandelaar * Klassiek Homeopaat |  0610420294  |  info@doulaceder.nl

Bank IBAN NL47 INGB 0687 9877 76  |   KVK69439052  |  Zorgregistratie AGB 90104779 en 90064071  |  Koepel RBCZ licentie 180165R