Doula Begeleiding

Vanuit liefde en aandacht ontstaat een kindje.
Een kindje wat groeit onder en in je hart. Op deze reis loop ik, waar gewenst, een stukje met je mee.
Ik maak je wegwijs of geef richting op momenten waarop je zoekende bent. Ondersteun je als het
zwaar is en help je herinneren aan de wijsheid en intuïtie die van nature in jouw aanwezig is

Doula begeleiding

Tijdens de baring en de eerste paar uur na de geboorte van jullie kindje ben ik er voor jullie. Hoe het ook loopt, ik blijf aan jullie zijde om jullie beiden rust, ontspanning, zelfvertrouwen en support te bieden. 

Tijdens de zwangerschap bied ik:

-Gemiddeld 2 á 3 bezoeken
-Continue mogelijkheid tot telefonisch contact
-Gesprekken over jullie kijk op de bevalling
-Coaching in kwaliteiten, zelfvertrouwen en valkuilen
-Emotioneel ondersteuningsplan
-Schrijven van geboorteplan
-Massage
-Handvatten voor geboortepartner
-Acute homeopathische behandelingen
-24/7 bereikbaar vanaf week 37 tot en met de geboorte

Ons gezamenlijk doel:
Samen ontdekken we wat jullie wensen en grenzen zijn. Zodat jullie je hier zo optimaal mogelijk op voor kunnen bereiden. Hierin bied ik jullie handvatten om jullie op je eigen unieke manier voor te bereid, zodat er ruimte ontstaat om in rust en vertrouwen uit te kijken naar de geboorte. 

Tijdens de geboorte bied ik:

-Aanwezigheid vanaf het moment dat ik wenselijk ben tot gem. 2u na de geboorte.
-Emotionele begeleiding en coaching
-Fysieke ondersteuning
-Ontspanningstechnieken
-Praktische tips
-Klassieke homeopathie
-Steunpunt voor jouw en je geboortepartner

Ons gezamenlijk doel:
Jouw geboortereis een krachtig en vreugdevolle gebeurtenis te laten zijn. Ik ben niet gebonden aan wisseldiensten en draag geen medische verantwoordelijkheid. Waardoor ik er onvoorwaardelijk voor jullie kan zijn. Hoe de geboorte ook verloopt, ik blijf aan jullie zijde om jullie beiden rust, ontspanning, zelfvertrouwen en support te bieden. Zodat jullie in je eigen kracht kunnen blijven staan en de geboorte van jullie kindje een mooie ervaring kan zijn.

Na de geboorte bied ik:

-Een bezoek in de eerste week na de geboorte
-Telefonisch contact voor vragen en emoties
-Luisterend oor
-Mealtrains
-Aandacht voor emotionele welzijn.
-Begeleiding in het hechtingsproces en het bouwen van zelfvertrouwen
-Afrondend gesprek en geboorteverhaal na 1 á 2 maanden.

Ons gezamenlijk doel:
Tijdens de levensveranderende gebeurtenis waarin niet alleen jullie kindje maar ook een nieuwe mama en de papa geboren worden, mag je gehoord en gedragen worden. Door ruimte te bieden aan emoties, onzekerheden en zoektochten die naar boven komen. Kun je de behoeften van je baby én van jezelf helder gaan herkennen en samen een goed ritme vinden in jullie nieuwe gezin. 

Daarnaast bied ik losse postpartum behandelingen en rituelen aan.


Doula en Homeopatie

Tijdens de zwangerschaps en geboorte begeleiding bied ik de mogelijkheid om gebruik te maken van acute homeopathische behandelingen. Uiteraard enkel wanneer de situatie er om vraagt. Dit valt binnen het doula pakket dat ik aanbied.

Wat houd de begeleiding in?

Iedere situatie, ieder gezin en iedere zwangerschap is anders. Dat maakt dat mijn begeleiding in ieder gezin anders is.
Om jullie de meest passende begeleiding aan te kunnen bieden luister ik tijdens een kennismakingsgesprek naar jullie wensen en verwachtingen. Waarna we samen kijken of ik de juiste match voor jullie ben om samen jullie geboortereis aan te gaan. 

Nadat jullie hier een nachtje over hebben kunnen slapen spreken we een eerste samenkomst af waarin we onze samenwerking af kunnen gaan tasten en in gaan vullen. Gemiddeld komen we 2 a 3 keer samen voor de geboorte van jullie kindje. De invulling van deze samenkomsten is geheel afhankelijk van de behoefte en de situaties die zich voordoen gedurende jullie geboorte reis. Hierboven vind je een lijst met punten die aan bod komen. 

Vanaf 37 weken zwangerschap tot en met de geboorte van jullie kindje ben ik 24/7 voor jullie bereikbaar. Wanneer de bevalling start ben ik aanwezig vanaf het moment dat ik gewenst ben tot een paar uur na de geboorte van jullie kindje. Ik ga pas weg op het moment dat jullie er klaar voor zijn om samen na te genieten en uit te rusten van de intensieve geboortereis. 

De periode na de geboorte blijf ik bereikbaar voor al jullie vragen tot ongeveer een maand na de geboorte van jullie kindje. In de eerste week na de geboorte kom ik nog een keer bij jullie langs en als afsluiting van deze mooie reis kom ik na 1 a 2 maanden bij jullie langs om alles nog eens samen her te beleven, jullie mooie gezin te bewonderen en overhandig ik jullie jullie geboorte verhaal.

 

Jouw investering 

Het tarief voor mijn begeleiding als geboortedoula is erop gericht  jullie ontspannen en zelfverzekerd de geboorte tegemoet gaan. Voor en tijdens de bevalling blijf ik bij jullie, om jullie te dragen en te steunen.

€1100,-

Aansluitend zijn er postpartum behandeling te boeken. Voor mijn doula gezinnen bied ik 15% korting.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Reggie

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Eva

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Claudia


Denken jullie er aan een doula in te schakelen? Bel dan gerust , ik leer jullie graag kennen en ervaar graag of wij bij elkaar passen om samen jullie geboorte avontuur aan te gaan. 

0610420294

info@doulaceder.nl

Annechien Rouwen |  Geboorte Doula * Postpartum behandelaar * Klassiek Homeopaat |  0610420294  |  info@doulaceder.nl

Bank IBAN NL47 INGB 0687 9877 76  |   KVK69439052  |  Zorgregistratie AGB 90104779 en 90064071  |  Koepel RBCZ licentie 180165R